Campionat d’escacs de Catalunya

Evenia Olympic Resort dóna la benvinguda als participants del Campionat d’escacs de Catalunya

Evenia Olympic Resort 4*

Atenció al client:
Evenia dep. Esdeveniments 972 37 44 89

Campionat de Catalunya d’escacs

Campeonato de Cataluña por equipos de edadescampionat d'escacs de Catalunya

L’hotel Evenia Olympic Resort acull la segoa edició del Campionat d’escacs de Catalunya del 10 al 12 de Octubre del 2020. Campionat de Catalunya per equips d’edats: És una competició d’escacs on participen equips de 3 o 4 jugadors (en funció de la categoria) agrupats en 6 categories (SUB-8, SUB-10, SUB-12, SUB-14, SUB-16 i SUB-18). Cada equip disputarà, durant el tres dies, 6 partides que poden arribar a durar unes 2h30 cadascuna.

Situat en una zona residencial de Lloret de Mar, a poca distància del centre de la vil·la i de la platja, es troba el gran complex hoteler i turístic Evenia Olympic Resort.

Amb més de 30.000 m2 d’extensió, compta amb un dels millors espais per a l’organització d’esdeveniments de tota mena, amb sales polivalents de fins a 800m2 ideals per a l’organització de campionats d’escacs.

A l’Evenia Olympic Resort estem preparats per rebre la propera edició del Campionat d’escacs de Catalunya, aportant multitud d’espais ideals per als partits tant en “petit comitè” com a grans espais. Disposem també de grans espais a l’aire lliure, permetent-nos una gran versatilitat pel que fa a la distribució d’escenaris i adoptant sempre les millors solucions segons es requereixi.

Condicions de l’Oferta

 • Nens es consideren les persones amb edats compreses entre els 2 i els 12 anys (ambdues edats incloses).
 • Et ve de gust que els teus nens s’iniciïn en l’art dels escacs? Recorda que al nostre hotel els petits gaudeixen d’un descompte especial durant la seva estada.
 • Taxa turística no inclosa en la tarifa de l’allotjament: 0.99 € per persona i nit, IVA inclòs. S’haurà d’abonar directament a l’hotel.

Formes de Pagament

 • Pagament del 100% de l’import de la reserva per a la confirmació de la mateixa.

Condicions de Cancel·lació

 • Sense despeses de cancel·lació fins al dia 01/07/2020, després d’aquesta data es cobrarà el 25% de despeses.
 • 100% de penalització sobre l’import total de l’estada en el cas de no presentar-se (no show).

Nota important:

 • Les condicions de pagament i de cancel·lació s’aplicaran sobre la persona física que realitzi la reserva.

Servei de restauració

 • El servei de menjador per als participants és de tipus bufet incloent una zona de Show Cooking i menús que varien diàriament.
 • Horaris dels serveis:
  • Esmorzar: 8:00h – 10:00h
  • Dinar: 13:00h – 14:30h
  • Sopar: 19:00h – 21:30h

Què us trobareu a l’Evenia Olympic Resort

· Una ubicació ideal: el complex hoteler Olympic Resort és ideal com a punt de partida per a infinitat d’excursions i visites d’un dia, des de sortides culturals o gastronòmiques a ciutats com Barcelona o Girona, a gaudir de paisatges incomparables de la Costa Brava o, senzillament , gaudir del sol estirats a les boniques platges de Lloret de Mar. Estem a tan sols 45 min. de Barcelona o 25 min. de Girona.

· Uns serveis polivalents: Disposem d’una infraestructura sense igual a Lloret de Mar, amb àmplies zones enjardinades, piscines tropicals, piscines climatitzades, piscines cobertes, amplis i amens programes d’entreteniment, pàrquing i possibilitat d’accedir a un complet i modern SPA amb circuit d’aigües i gimnàs equipat amb les últimes tecnologies.

· Instal·lacions de gran capacitat: per tal de poder acollir la propera edició del Campionat d’escacs de Catalunya, l’hotel Evenia Olympic Resort preveu l’ús de zones comunes de gran capacitat com són la seva àmplia sala de congressos, per a balls i concerts, o piscines tropicals on ballar al ritme de la timba cubana.

· Modernes habitacions: Reformades entre el 2013 i 2014, les seves habitacions estan decorades amb alegres colors -propis del gust mediterrani- oferint alts estàndards de qualitat. Totes estan totalment equipades amb lavabos privats, balcó, així com TV de 32″.